Omdat je niet altijd zelf het wiel hoeft uit te vinden…

Jaren hebben we diverse zaken gehad en verschillende concepten opgezet. Zoveel vraagstukken beantwoord, financieel maar ook met verbouwingen, aanpassingen en natuurlijk bovenal Culinair. De juiste leveranciers, de ingrediƫnten vinden om heel mooi te werken en niet onbelangrijk, je zaak vol te krijgen en er wat aan te verdienen!

Nog steeds kunnen we niet langs een mooie plek of pand lopen zonder er over te fantaseren welk gaaf concept hier zou passen. Naast de restaurants die we hebben gehad hebben we samen ook hotelervaring van eenvoudig tot luxe, waardoor we verschillende bedrijfsformules kunnen ondersteunen.

Of het nu gaat om een volgende stap te maken, een nieuw idee, concept aanpassing, exploitatie begroting, een menu en/of wijnkaart, Mysterie Guest, of hulp bij ziekte of vakantie, wellicht kunnen we je helpen.

We komen graag bij je aan tafel!

 

“Loslaten is zwaar als krampachtig vasthouden zo vertrouwd voelt,
Loslaten is veilig als je weet dat er nieuwe kansen zijn,
Loslaten opent grenzen van vertrouwen en weten dat het goed komt”,

“Vertrouw de Kok”

Tekst hoort bij het Schilderij van Wilma Veen “Vertrouw de Kok” ( foto bovenaan afgebeeld)